Tarieven 01-01-2019

  • € 70,- inclusief BTW per uur begeleiding

De kosten van een eventuele vergader- of ontmoetingsruimte die gehuurd moet worden zullen gefactureerd worden.

* Afspraken die minder dan 24 uur van tevoren afgezegd worden zullen in rekening worden gebracht.

 

Nadat u zich heeft aangemeld, zal Oprecht Gezinscoach met u een afspraak maken voor een oriëntatiegesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en wij brengen u geen kosten in rekening. De volgende stap is een intakegesprek. Deze duurt max. 1,5 uur. Dit kan bij u thuis zijn, maar we kunnen ook kijken naar een voor u neutrale plek om elkaar te spreken. Na de intake volgt een advies waarbij wij samen met u bekijken welke doelen u wilt hebben bereikt nadat de coaching periode is afgesloten. Samen kijken wij welke methodiek het meest bij u gezin past. Een optie is video-hometraining, maar ook gezinsopstellingen en andere hulpmiddelen zijn mogelijk. Er zal voortdurend met u gekeken worden of de begeleiding en coaching nog passend is. Wij gaan uit van een gemiddelde duur van drie maanden per coachingstraject, met één keer per week een afspraak.

*Bij onveilige situaties voor een kind zulen wij dit eerst met u als ouder/verzorger bespreken. Mocht u hier niets in willen veranderen, dan zullen wij onze verantwoordelijkheid als gezinscoach nemen.

 

IMG 2485klein

Welkom op de website van Oprecht Gezinscoach. Als ouder/verzorger kunt u vragen hebben over opvoeden. Ook kunt u problemen ondervinden met de opvoeding van uw kind(eren). Het doel van deze praktijk is om daar samen met u een oplossing voor te bedenken. Wij zullen u persoonlijk begeleiden tijdens het proces.

 

gezin2